Eläintenhoitaja? Koirahieroja? Opaskoirakoulu? Kaikki kiinnostaa!

Kiinnostaako työskentely koirien kanssa? Voisiko eläintenhoitaja olla sun juttu? Haluatko ehkä työskennellä eläinhoitolassa? Tai oppia lisää esimerkiksi ongelmakoirista, hajutyöskentelystä tai ehkä opaskoirakoulutuksesta? Nyt kannattaa jatkaa lukemista!

Sisältää mainoslinkkejä, merkattu (*) -merkillä

Ehkä eläintenhoitaja?

Eläintenhoitajat opiskelevat yleensä maatalouden perustutkinnon. Näitä opinahjoja on lukuisia ympäri Suomea. Tutustu niihin täällä!

Tässä niistä pari, joista olen kuullut hyviä kokemuksia:

Suomen eläinkoulutuskeskuksessa voit opiskella perusopintojen lisäksi ongelmakoirakouluttajan syventäviä opintoja sekä hajutyöskentelyn syventäviä opintoja. Kyseisessä opinahjossa voi myös opiskella eläintenhoitajan ammattitutkinnon näyttötutkintona.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän (Kpedu) tarjonta eläinten saralla on hurjan monipuolinen. Kannuksella Kokkolan lähellä voi opiskella esimerkiksi maatalousalan perustutkinnon kennelpainotuksella. Vaikka koulussa on kennelpainotus, niin tutuksi tulee myös mm. tuotantoeläimet.

Helsingissä sijaitsevassa Taitotalossa voi lukea eläintenhoidon ammattitutkinnon lukuisilla eri suuntautumisvaihtoehdoilla (mm. klinikkaeläinhoitaja, eläintenkouluttaja, trimmaaja, koirahieroja, eläintarvikekaupan asiantuntija, eläinhoitolan asiantuntija). Heiltä löytyy myös laajasti lisä- ja täydennyskoulutusta.

Lue lisää: Vinkit koiran sosiaalistamiseen

Eläintenhoitaja, opaskoirakoulu vai koirahieroja?

Jos opaskoirakoulu kiinnostaa, niin niitä löytyy Suomesta muutamalta eri paikkakunnalta.

Koirahierojaksi voi opiskella lukuisissa paikoissa ja mahtava koonti (päivitetty 8/2020) löytyy Koirantasauspalvelu Tassauksen sivuilta.

Nyt ei ole aikaa lisäkoulutuksiin, mutta kirjan tai kaksi voisi lukaista tai kuunnella?

Storytel, Bookbeat ja Nextory -äänikirjapalveluista löytyy useampi sata e- ja äänikirjaa koirista! Uusille jäsenille testijakso on veloitukseton ja alta löytyy ohjeet testijakson lunastamiseen!

Storytel:

Uudet Storytelin asiakkaat pääsevät (*) linkin kautta pääset testaamaan Storyteliä (yli 300 000 e- ja äänikirjaa) maksutta 14 päivän ajan. Storytel Unlimited (16,99 EUR / kk) antaa oikeuden rajoittamattoman lukemiseen ja kuuntelemiseen. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 € / kk. Tilaus ei ole kuitenkaan sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. (*) Tutustu Storyteliin tästä!

Bookbeat:

Uudet Bookbeatin asiakkaat pääsee (*) linkin kautta testaamaan BookBeat -Premiumia maksutta (yli 500 000 e- ja äänikirjaa). BookBeatilla on kolme eri tilauspakettia: 9,99 € / kk maksava Basic -paketti, jolla voi lukea ja kuunnella 20 h / kk, Standard-paketilla (14,99 €) 100 h / kk ja Premium-paketilla rajattomasti hintaan 19,99 €. Rekisteröityessä valitset tilauspaketin, jonka haluat kokeilujakson jälkeen ja tilaus jatkuu automaattisesti kokeilujakson jälkeen valitun tilauspaketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole myöskään sitovia määräaikoja ja tilauksen voi lopettaa milloin vain. (*) Tutustu BookBeatiin tästä!

Nextory:

Nextoryn valikoimasta löytyy yli 100 000 e- ja äänikirjaa. Uudet asiakkaat pääsevät testaamaan Nextorya veloituksettomasti 30 päivää (*) linkin kautta.

Kurkkaa koirakirjoja Adlibriksen valikoimasta!

Kirjat:

1. (*) Koira – Suuri koirakirja

2. (*) Koirakirja – Matka koirien maailmaan

3. (*) Pentuneuvola

4. (*) Koirani elämä ja teot

5. (*) Pennusta kisavalmiiksi

6. (*) Piirrä koira 15 minuutissa

7. (*) Koirien elekieli

Ensi kertaan!

Vuffie xo

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *