Koirapehmolelu on takuuvarma synttärilahjahitti!

Koirapehmolelu ihastuttaa! Jos oma koira ei sovi tämänhetkiseen elämäntilanteeseen, niin koirapehmolelut voivat tuoda hetkellistä helpotusta koirakuumeeseen. Tai mikä olisi ihanampi synttärilahja, kun oman koiran näköinen koirapehmolelu! Tähän blogitekstiin on listattu roduittain erilaisia koirapehmoleluja.

Sisältää mainoslinkkejä, merkattu (*)-merkillä

koirapehmolelu
Kuva Camille Paralisan / Unsplash

Koirapehmolelu – niitä ei voi koskaan olla liikaa (ainakaan lapsen mielestä)!

Koirapehmolelut ovat sööttejä ja pehmeitä ystäviä, joita on helppo kantaa mukana ja ne on aina valmiita leikkimään. Niiden kanssa on myös ihana rauhoittua ja harjoitella hellää hoivaa. Jokainen lapsi rakastaa halattavaa ja silitettävää pehmoleluaan.

Tässä muutamia Vuffien löytämiä koirapehmoleluja roduittain:

Basset

Lelukauppa Casagrandesta löytyy 30 cm basset.

Border Collie

Verkkokauppa.comista löytyy 55 cm Border Collie.

Corgi

Adlibrikseltä löytyy ihana (*) kävelevä corgi -pehmo. Otat kahvasta kiinni ja pikkucorgi seuraa mukana. Korvat ja häntä nousee pystyyn, kun otat kahvasta kiinni!

Dalmatialainen

Dalmatialaisen säkäkorkeus on noin 54-62 cm, joten tämä Adlibrikseltä löytyvä 80 cm Melissa & Dougin (*) dalmatialaispehmo on aikalailla oikean dalmatialaisen kokoinen!

Jack Russell

Leluakatemialta löytyy tämä ihana Jack Russell -pehmo.

Kultainennoutaja

Ikealta löytyy tämä söötti ja edullinen kultainennoutaja.

Labradorinnoutaja

Melissa & Dougilla on myös jättikokoinen labradorinnoutaja, joka löytyy esimerkiksi Leluakatemialta.

Mopsi

Tämä Adlibrikseltä löytyvä Melissa & Dougin (*) reilu (*) 45 cm vaaleanruskea mopsi on supersöötti ja Prismasta löytyy pienempi kaveri!

Mäyräkoira

Niinikään Adlibrikseltä löytyy myös Melissa & Dougin 33 cm pitkä (*) mäyräkoirapehmo sekä (*) Wiggle Jiggle Happy Petsin interaktiivinen mäyräkoira. Casagrandelta löytyy myös mäyräpehmo.

Koirille sopivista leluista voit käydä lukemassa täältä. Esimerkiksi Zooplus-verkkokaupasta löytyy paljon (*) koirille sopivia pehmoleluja. Niiden kanssa tulee olla tarkkana, että esimerkiksi silmät on kunnolla ommeltu, eikä pehmosta voi irtoa pieniä osia.

Ensi kertaan!

Vuffie xo

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *