Koiratuotteet oman koirarodun kuvalla ihastuttavat

Facebookin koiraryhmiä selatessa nousee esiin, että oman murusen rotuiset koiratuotteet ovat hurjan suosittuja. Esimerkiksi Etsystä löydät valtavan määrän rotuaiheisia tuotteita huppareista koruihin sekä vihkoista asusteisiin (esimerkki shelteistä), mutta kerään tähän blogitekstiin muutamia suomalaisia yrityksiä, jotka tekevät ehkä myös sun koiran rotuisia tuotteita! Miltä kuulostaisi esimerkiksi shelttivihko tai villakoiraheijastin? Lisätään toki sunkin yritys listalle, jos se on jäänyt uupumaan!

Sisältää mainoslinkkejä, merkattu (*)-merkillä

Kuva Thiago Barletta / Unsplash

Koiratuotteet itselle tai lahjaksi

Mäyräkoirien ja villakoirien ystäville kotimaisella heijastinvalmistajalla LifeSaverilla on ilouutisia! Heidän uutuudet, heijastavat mäyräkoira- ja villakoirapehmot ovat sekä hyödyllisiä että supersöpöjä! Tuote ei ole tyyppihyväksytty heijastin, mutta muiden heijastimien kaverina tai heijastavana koristeena pehmo on ihana! LifeSaveriltä saa myös heijastimen omalla kuva-aiheella eli vaikka omalla koirallasi!

Hopeakorennon kierrevihkot, postikortit, julisteet ja kangaskassit sekä juomapullot ovat varmasti ihastuttaneet jo monia! Tuotteita löytyy esimerkiksi shelttien, villakoirien, coton de tuléarien, lapinkoirien sekä kääpiösnautserien omistajille.

Taru Saukkonen (linkki Instagramiin) tekee puisia koira-aiheisia korvakoruja sekä avaimenperiä. Koukku on nikkelivapaata hopeeta.

Täytettävä ”vauvakirja” koirasta on hyvä lahjaidea!

Näiden lisäksi on nostettava esiin koirien (*) ”vauvakirja” nimeltä KOIRANI Elämä ja teot, jonka on kuvittanut ja suunnitellut Outi Virtanen. Kirja löytyy esimerkiksi (*) Adlibrikseltä. Sitä täytetään samaan tapaan, kun ”vauvakirjaa” eli raapustellaan ylös koirasi tähtihetkiä ja elämää pennusta vaariin. Kuten moni vanhempi tietää – jos lapsesta ei kirjoita ylös asioita sitä mukaa kun niitä tapahtuu, niin vuoden päästä on hankala muistella, koska se oma pallero saikaan ensimmäiset hampaansa ym. Koiran osalta kirjaan rustataan tietoa muun muassa koiran kaveripiiristä, mistä se tykkää, millainen koira on luonteeltaan (leppoisa, sylikoira, jäyhä jököttäjä vai ehkä nirso) ja miten koirasi oppii asioita. Tämä olisi myös ihana lahja uudelle koiranomistajalle, eikö vain?

Lue lisää: Mikä on menestyneiden koiratilien salaisuus Instagramissa? Lue se täältä!

Kaikille koiratoimijoille muistutuksena! Esimerkiksi Facebookin Koirat-ryhmässä (60 000 koiraystävää) saa mainostaa kohtuudella ja monissa rotukohtaisissa ryhmissä pyyntöä vastaan. Tämä on hyvä keino kerätä palautetta potentiaalisilta asiakkailtasi ja miksei saada kauppaakin!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *